Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visst blir allt lättare med ljuset


var hälsad


glädjespridaren
briljerar på dunkel bakgård

befriar oss från skuggsidans ignorans
lyfter tillvaron
till lätt berusning

genom en glasad öppning
beskådas framtidstro

som ett ljus i tunneln
skänker förtröstan och försoning

mänsklighetens livgivare
ger oss bränsle
för annalkande gärningar

 




Fri vers av Rubia VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-20 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP