Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blev en väckarklocka när jag sprang på dig häromkvällen


inte för alla


vackra toner klingar om hälsning
ljus flödar genom själ och rum

glädjens tid är här

... men bakom ljusen härskar mörker
när någons ensamhet förstärks
ett sorgearbete av att inte höra till




Fri vers av Rubia VIP
Läst 15 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-23 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP