Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med ögon blå


jag tänker resa in i det nya 
med ögon blå 

sondera min närhet

lämna strävan ...
att allt måste vara som det brukar 
den kväver lusten i den stund som är 

vill möta det nya med ödmjukhet och styrka
lämna den falska idyllen
vill möta min gryende verklighet med novis blick

... vill leva mitt liv




Fri vers av Rubia VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-23 17:33



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Gillar skarpt!
2024-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP