Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har så svårt att förstå syftet med dessa människor spel ... ledsamt


alltigenom falsk


du vandrar omkring i en värld
där ingen berörs
ingen roas av din nyckfullhet ... ingen
du är en hycklare som spelar falskspel i ditt eget drama
scenen är alltigenom låtsad
... så låt oss lämna denna tragedi

låt oss skriva om ditt manus
vi kan ta hjälp av den sanningsälskande skalden
hans skaparglädje
kan ge dig en värdigare akt att posera i

om du nu ska spela huvudrollen i ditt eget liv 
så gör det i en roll
som är lättare att tycka om




Fri vers av Rubia VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-06-22 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP