Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mumma för själen (haiku)


levnadsglada barn

krocketspel och flädersaft
midsommarglädje




Bunden vers (Haiku) av Rubia VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-22 18:07



Bookmark and Share


    the wildcat VIP
den var mysig
2024-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP