Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det gör så ont att stå bredvid och inte förstå .... vart är du på väg


en oviss tid väntar


en gång var den blicken trygg
för mig
nu ser den nästan rädd ut
för mig
en förvandling som skrämmer

vet nu att du kommer försvinna
ifrån mig
ser på din hållning att du är på väg
ifrån mig
en oviss tid väntar

saknar våra samtal
om dig och mig
men ännu delar vi minnen
om dig och mig

stanna några vackra stunder till




Fri vers av Rubia VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-22 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP