Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten speglar dagen


natten kommer med bemötande
speglar dagen bakom dina ögonlock

andningen kan vara lugn ... eller vildsint
allt beroende på vart drömmen tar dig

det du inte såg idag ... möter du inatt

vaknar du i ro 
var gårdagen god
vaknar du i oro ... bör du leta efter svar

tillsammans ...
du och jag min själ




Fri vers av Rubia VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-06-26 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP