Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu vänder jag mig och går


i min dröm gäckar jag skuggorna 
i en slags kurragömmalek
när de handlar oärligt 
bär jag tungt på deras svek

de stunder jag är på min vakt 
så har de ingen chans
då lurar jag dem 
att leta någon annanstans

en dag vinner jag vår kamp 
en dag då solen lyser klart
då bär jag mina verktyg
allt blir så uppenbart

ännu får jag kämpa 
innan lyckoland jag når
men jag springer ej ifrån er mer
jag bara vänder mig och går




Bunden vers (Rim) av Rubia VIP
Läst 14 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-25 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP