Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stigen till kosmos


öppen och kärleksfull är min dröm 
om det som kallas oändligheten
tänker att stigen till kosmos 
kantas av undersköna diken med en helande kraft
att man vandrar där med barfotakänslans frihet
och att alla sår som sveken rispat läks utan ärr

... tänk om det kunde vara så




Fri vers av Rubia VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-23 23:33



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Vackert!
2024-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP