Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglatårar


en ängel gråter
en ängel med gränslös kärlek ... 

för att lindra smärta gav hon sina vingar
men den hon litade på tog vingarna 
för egen vinnings skull

så hon gråter för tappad tillit
hon gråter för förtappade människor
hon gråter för solidaritetens fall

hennes vita vingar
... blev svarta




Fri vers av Rubia VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-06-25 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP