Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hett villebråd (haiku)


kattugglan hoar 
snart sinar skafferiet 
mus i vaksam sömn




Bunden vers (Haiku) av Rubia VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-06-23 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP