Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommarnattens leende


ett glas gyllenrött
eller kanske mera rosa
gommen fylls av glädje

våra ögon ler
söker din rusfyllda famn
rogivande
berusande

du smakar sött
som en semiseco med aromer av persika
mjukt och lent i den ljumma juninatten 

vi bubblar som saften i glaset
saven stigen 
lockar till lek
harmoni 
åtrå
bortom sunt förnuft

viva la vida




Fri vers av Rubia VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-26 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP