Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stick-beskrivning

Väven är fristad med tre bårar

två aviga och ett räcke

Bärarmen leds genom framstupa sidoläge

Den räta och den fula

Bred på mera och vänd därefter

stycket som saknas i två hälfter

Reklamera eran i flera delar

Drag därefter bort den röda tråden 

Repa strängar av saftigt kött

Lämna gardiner till föredragen man

Räta händer och fingrar

Låt bakfötterna förstå

att brevinkastet är det enda utkastet

 




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-06-24 23:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En dramatisk text som får mig att tänka på döden.
2024-06-26

    Lena Söderkvist VIP
Någon som har blivit mördad, får jag det till. Ordet "stickreplik" studsar samtidigt i busdelen av hjärnan.
2024-06-25

  Blomma-Stjärna VIP
Oj då, oj - jag får associationer till en obduktion (stick beskrivning - hur kniven skär). Det var länge sedan men jag har faktiskt varit med på obduktioner (sköljt tarmar bl.a.. Ja det är inte så makabert som det låter, i alla fall inte medan man är på bårhuset och gör det man ska.
2024-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP