Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försommar i Skurup II

Tänk om lusten till våra kroppar
lockar oss att hoppa över
den låga muren till kyrkogården
ligga så nära muren att
förbipasserande
radhusägare
militanta
prenumeranter
tanter med med långhåriga taxar
bara får en kort förnimmelse
av kärleksglädjen
glöden
så nära döden




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 17 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-26 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP