Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pur glädje


sommaren komponerar en glädjesymfoni
lärkans drill och surret från ett bi

hängmattan kallar under lummig ek
vinden smeker en blåvinges lek

bortom hagen glittrar fjärden
dagsländan planerar den sista färden

i vassen gungar en gisten eka
på loftet hörs barnen leka

dag möter natt i ett rosa skimmer
inte en chans vi hösten förnimmer




Bunden vers (Rim) av Rubia VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-26 19:50



Bookmark and Share


  Ljusletaren VIP
Underbart ordat /kram
2024-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Rubia
Rubia VIP