Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte poesi precis, inte helt eget utan likt allt annat, inte så vacket skrivet som det borde, men så jävla NU !


Att vara halvt död var inte precis planerat

Är det värt det ?
Hör du ens vad det är jag säger ?
Ser du mej?
Vet du vem jag är på riktigt?

Jag faller ner i havet utav ensamhet.
Jag är trött nu.

Jag står här uppe, ser ner på
Den upplysta staden.
Tycker så synd om
Krypen där nere.

Droger och alkohol,
Det är ju det som
Deras värld består utav.
Jag är inte
Den som borde klaga.

För låt mej ta din hand,
Och dansa iväg med natten.
Lets drink and dance the night away

Så länge du lever så lovar
Jag att jag ska finnas där.
Så länge du lever.

Jag sparar varje ögonblick utav
Den tid som jag
får med dej

sparar varje ögonblick!




Övriga genrer av Ponkie
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-09-16 20:53



Bookmark and Share


    HiFi
tack för att jag fick ta del av dina tankar, har själv en dotter på 14 och du låter precis som hon!!! jag behöver påminnas ibland att hon är tonåring...
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ponkie
Ponkie