Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag minns när jag för första gången tog hennes lilla hand. Så liten, så små fingrar. Så otroligt mycket glädje i dom grumliga ögonen på denna ny födda unge. Jag älskar henne - hon är ju min =)


Ungen på 1 år som bringar mer glädje än allt annat



Blåa stora ögon som lyser utav glädje för livet.
Allt är nått nytt och roligt.
Varje dag är så spännande ur hennes ögon.

Älskade lilla du, väx inte upp för fort.
Njut utav varje steg du tar i ovishet.

Hennes lilla kropp så varm och söt.
Ett litet år har nu gått utav hennes liv och flera år är kvar.

Väx inte upp för fort, se inte allt det dumma stora människor gör.
Håll dej ren och njut utav det.
Stanna i detta nu.
Lär dej inte smärtan.
Söta älskling, låt inte dagarna springa för fort. Väx långsamt.

Fortsätt att peka och säga ”isch” när du ser någon som spottar.
Fortsätt att stampa med ena foten så att du sedan ramlar och sätter dej på rumpan när du ser någon som röker.

Fortsätt att se området där du bor som hela din värld.
Fortsätt att komma och krypa upp i knäet på en, sluta aldrig med det.

Låt mej alltid pussa bort dina tårar och blåsa på din mulliga mage.



Väx inte upp för fort,


























och bli aldrig som mej.































Var dej själv, älskade du, så charmar du alla med storm




Övriga genrer av Ponkie
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-10-02 15:55



Bookmark and Share


  Emzie
Nej va gulligt :) den får en Femma .
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ponkie
Ponkie