Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli krossad


Flyga

Jag försöker flyga
Så underbart naiv
Börjar sakta springa
På eget initiativ.

Förväntar mig en värld
Där ingen ljuger
En omättligt vacker plats
Där alla duger.

Sträcker handen mot solen
Fingarna mot skyn.
Slår armbågarna i marken
Skrapar knäna i dyn.

Öppnar sakta blicken
fylld av tårar
Viskar väsande kallt
”Flyga är för dårar”




Fri vers av Anagram
Läst 516 gånger
Publicerad 2006-12-13 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram