Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag dog


Drack havsvatten som om det vore vin

Slaskvåta skor
Påväg genom mörkret
Burna utav en gestalt.
Rännil av regn
Föll ner för den kind
Som tillhör han som gett allt.


Iskalla jeans
Påväg genom natten
Omslutande ett par ben
Vägg utav mörker
Beslöjar den blick
Som smekte din kropp, så len.


Otäckta händer
Påväg mot ett öde
För bittert för hans själ
Blåkalla fingrars
Sista beröring
Trots att de ville så väl.

Och mitt leende
Påväg mot en botten
För kall för fantasin
Befriande, suktande
Sorgset och dött
När han drack havsvatten
Som det vore ett vin..




Fri vers av Anagram
Läst 546 gånger
Publicerad 2007-01-15 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram