Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite ändrad, hade ju fel på slutet ;)


Du arma flicka

Du arma flicka som gråter så tyst
med en hemlighet uti din ficka
och sår på din byst.
Din hand, den skitna
kramar om din krona,
tills knogarna vitna.

Du har den surt förvärvat
När du din själ fördärvat
för genom att få din slant
tvingades du ligga med en man
med din kropp som pant.
Mannen var äcklig, mannen var ond.
Fy fan för den, som nyttjar prostutition




Fri vers av Anagram
Läst 574 gånger
Publicerad 2005-02-17 20:01



Bookmark and Share


  Michmich
Håller med dig... Till 100...
2005-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Anagram