Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du smakar salt

En blick, en längtan.
En suck, en trängtan.

Du vände bort din blick.
Jag vädjade med allt
Jag gav dig allt du inte fick
Gjorde varmt av kallt.


En blick, en längtan.
En suck, en trängtan.

Min hand letade sig till din
Jag ville vara dig nära
Din blick mötte min
Jag tog dina tyngder att bära.

En blick, en längtan.
En suck, en trängtan.

Jag höll om ditt hjärta
Jag gav dig mitt allt.
Jag tog din smärta


Du smakar salt.




Fri vers av Anagram
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-21 23:16



Bookmark and Share


  Jul_iia
Jag tyckte om den här dikten. Upprepningarna var fantastiska. Kanske för att jag själv inte förstår mig på hur jag ska göra så själv eller bara för att jag gilla det...
2007-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Anagram