Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta är både på gott och ont.. Välj själv?


Smärta..

Tyst och ensam han mumlar lugnt.
Till intet gjord av något tungt
En smärta, som verkligen värker
En smärta endock ingen märker
Sårad av kärleken
Sårad av dig.
Han kom ensam och tyst
och rådfrågade mig.
Vad skulle jag svara?
Vad skulle jag göra?
Jag kunde ju inte bara vara
ett lyssnande öra.
Jag var tvungen att trösta, få honom att förstå
Att han inte är den enda som dåligt må.
Smärta, drabbar mången
Smärta, håller dig fången
Smärta, lär dig en läxa
Smärta, får dig att växa..




Fri vers av Anagram
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-02-21 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram