Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten funderare


Svaghet

En kvinnas svaghet,
ligger i att styrkan att vara svag,
ibland är den svaga länken när hon behöver styrka




Fri vers av Anagram
Läst 317 gånger
Publicerad 2005-02-27 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram