Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En pojkes hopp

En trasig själ
Akilleshäl
Och alla dennes härvor

Ett brustet hjärta
Slitande smärta
Som det slås till skärvor

En pojkes tro
Om en flickas ro
Och att hon är hans egen älva.

En pojkes hopp
Om att flickans kropp
Någon dag ska sluta skälva

Förvridna sinnen
Smärtsamma minnen
Om ett liv i ensamhet

Och om han förmått
Säga att hon ensam fått
Hans drömmar att bli verklighet

Då skulle hon förstått
Att denna pojkes hopp
Är att flickans kropp



Någon dag ska sluta skälva




Fri vers av Anagram
Läst 555 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-17 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram