Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måla att du älskar mig

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord.
Måla att du älskar mig.

Lägg dig tätt intill och viska i mitt öra
Att jag är allt för dig, och lite mer
Med en pensel.

Hitta färgen i din paljett som broderar
Känslan av dina andetag, när du sover
I mina armar.

Kan du måla att du älskar mig,
Med en pensel av ord?




Fri vers av Anagram
Läst 520 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 00:14



Bookmark and Share


  aol
underbart vackert läs min dikt kär den talar till dej som den vackraste bild
2008-04-01

  Caroline Lundström
Vacker!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anagram