Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kommer det sig?

Hur kommer det sig
Att vissa vinner, och vissa ej?

Hur kommer det sig att vissa får brons, och vissa guld
Vissa lever lyckligt, andra med en evig skuld.
Vissa har det dåligt, vissa bra.
Vilken grupp tillhör jag?

Känner mig ensam, känner mig kall
Kommer jag leva, eller blir det mitt fall?
Jag har väldigt mycket, men är ändå tom
Tillhör jag oss, eller tillhör jag dom?

Kallas söt av vissa, av andra ful
Av vissa tråkig, av andra kul

Men så sitter jag här, ensam och kall endock ler
För framför mig, något vackert jag ser.
Du går sakta fram och säger \"hej\"
du vet inte hur mycket jag älskar dig
men, hur kommer det sig?




Fri vers av Anagram
Läst 373 gånger
Publicerad 2005-05-24 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anagram