Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommareld och fält i gugning

Springa över all fält
som byggts
och slagits ut
över allt
över hjärtan
och stjärnor.

Rusa som besatt
dansa
i min gula apelsinklänning
Tills den blir en kokong av ljus
omkring mig

Avslöja mig!

Jag brinner för dig!

och för sommaren
som sår sina frön
i mina ljusbrända ögon

Kom till mig
okände
ridderlige
månskensryttare

mata min eld
och få den att andas
dansa
i natten
för oss

Sommarnatten är lång
för oss
viddernas förtrogna.




Fri vers av Lilla V
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-02-04 18:39



Bookmark and Share


  Bortklemad
Eldigt härligt!!!

bra skrivet.

mvh Oskar
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V