Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal kärleksångest i bakhuvudet

Gud

vaka över honom
vaka över ögonen jag hoppades glömma


400 dagar

är fytio gånger tio

du är ändlösa eoner bort




Fri vers av Lilla V
Läst 398 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-24 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V