Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Tiden går i cirklar

morgon blir natt som blir gryning

vår blir sommar

och längtan lever lika länge som slutet

Längtan att se runt hörnet

runt kröken

Längtan efter att vilja vara fri

och att ändå kunna stanna kvar




Fri vers av Lilla V
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-26 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V