Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apokalypsen

Himlen var röd den natten
hotande som mörkret i ett glömt snedsteg

Jag hade sett att det växte krokus
på hösten

far min sa: Armageddon går före
apokalysens fyra ryttare
och vattnet ska färgas svart som sammet

Och jag trodde varje ord
för mitt hjärta var så tomt den hösten
så ensamt och så fruset

löven blev gula fortare än jag trodde




Fri vers av Lilla V
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-21 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V