Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänsla eller Mirona

Mot ljuset
silande genom vita händer
ännu inte blekta av sommarsolen
ännu inte smekta av ljuv senvårsromantik

de vita jungfruhänderna
en morgon i maj

Hon ser solen gå upp över träden
sätter dess kronor i brand
längtan ligger i luften
trots att dagen är ung

Mirona! Fly oss din vår
en dag till




Fri vers av Lilla V
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 17:48



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Vackertvackervackert... Jag förstår mig inte på dig :)
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V