Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnhemsbarn

Hon är vad man kallar
ett själsligt
barnhemsbarn

Torr
om fötterna
bakom öronen
i hjärnan

Men det gör inget
för på natterna
svävar hon
i Limbo
kring Jupiters månar
och bortom
Gränsen

med det stora G:et




Övriga genrer av Lilla V
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V