Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgänglig ödande dödande kärlek, den är värd priset

Spring med mig
ensamma vandringssjäl
bli ett
med dit korpöga

Kasta dig över avståndet
i luften
över stupen

Håll mig hårt!

Vi har bara varandra
till låns
snart är tiden förbi

låt oss flyga som örnen
i världen
över molnen
där vi aldrig kan dö

Jag är tre
inatt:

jag är vinden
vattnet
och min kärlek till dig

den har blivit
en egen kropp

Älska mig!

Såsom fisken
älskar havet

jag är som fisken
Ett djur i sitt rätta element

Elementet är du
det femte
mitt älskade
DU




Fri vers av Lilla V
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 20:42



Bookmark and Share


  Thirre
Jag beundrar verkligen ditt sätt att skriva. Den här dikten är verkligen helbra. Den känns STARK och dina formuleringar flyter fint och skildras på ett unikt sätt som inte liknar någon annans.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V