Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här blev inte fullt så bra som jag hoppats att den skulle bli, men det är alltid något. Återkommer senare.


Månresor och torkade hav

Kan vi cykla till månen
på en rosa
Kronancykel inatt?
Mär månen är stor och rund
som en juledamer
utan det röda skalet

Åk med mig

Vi kan sitta där
på randen till
Faraonernas hav
och se ut över det
bada i det!

Vattnet är borta
men molekylfragmeneten finns kvar
De flyter som böljande silver
över den grå torra bottnen

Kan du se
hur solen går upp
och jordens ena sida vaknar
och vi känner oss
så små igen
trots att månen
är vår i denna natt
låt den inte ta slut




Fri vers av Lilla V
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V