Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan man skriva respekterad nonsens?


Ytspänningar Utspänningar Utspädningar Förstärkelse

Jag vill skriva en novelett
färglägga tapeter
och leta
efter mig själv
ute i det
som jag hoppades
var snö

Se honom spela fiol
i soluppgången
och dränka hedarna
med mina
förvirrande
förvrängande
förträngande
folkspelsord

Var jag
ett instrument
kanske?
En trumma
av sämskskinn
eller en harpa
med strängar av
tvinnade melodier

Prokrusteus
väntar dig
avnjutna
sädesfältsdiktare
kåldolmsmoln
kan jag
ge dig
mitt ord
och min röst
i en låda
med rosett?

You lost
after all
after eight
Ska det vara en kaka
till kaffet?




Övriga genrer av Lilla V
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-11 19:04



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Jag tycker om det här, kära vän :)
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V