Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ode till heden

Någonstans finns
en själ

Som önskar sig
krackeleringstillstånd

för att sedan smälta samman
med vinden
och med heden




Övriga genrer av Lilla V
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-13 17:02



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2008-02-13

  Larz Gustafsson VIP
Vinden på vidderna, vinden på vidderna vill ha dig...
(U Lundell)
2008-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V