Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas varg, del 2

Vi sprang som ett fyrfotadjur
och det var vi nog också
Våra hjärnor och hjärtan hade ju smält ihop
varför skulle vi då räknas som två?
Men när snön yrde runt oss glömde vi det
det här var ditt hem och jag fick se det du gömt i dig
en glasbit
Den kastade jag ut i havet för att ha skadat dig
och där låg den
När isen frös fast i vattnet blev den ett öga
en hornhinna av is runt en liten smal vargpupill
eller en pojkpupill
vad vet jag?

Jag känner bara att någonstans har en del av mig blivit Varg
och han blivit mer människa
kan det vara så
Ulf?




Fri vers av Lilla V
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-03-10 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V