Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror inte på kärlek

Jag tror inte på kärlek

Nej, älskling, kärlek är en lögn

Jag tror på tillgivenhet

åtrå

vänskap

Men inte på det rus
som beskivs

Inte på att den \"rätte\" existerar

Och jag tror att den enda kärlek
som finns
är kärleken mellan mor och barn

Ty då,
endast då
är kärleken värd mer
än livet självt

Att bära ett liv
och att bli buren
är den känsla
som är större
än skyn

Hjärteblod




Fri vers av Lilla V
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-15 20:36



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
<3
Fin, vemodigt skriven dikt min vän...
2008-04-23

  mayhem and order
Vacker, vemodig text men samtidigt så stark.
2008-04-15

  Louise. J
Det är en fin dikt. Bra skrivet!

\"Larz, det behöver inte vara man och kvinna. Det kan vara kvinna&kvinna ..\"
2008-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Du har alltså aldrig upplevt kärleken mellan man och kvinna?
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V