Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vicki

Stackars lilla Vicki
hennes alter ego är litet
Ett skrumpet apelsinskal
ingen har sett det
för hennes apelsin har någon ätit upp
och nu sitter hon där
försummad
förstummad
förtunnad

Lilla räddhågade fågelunge
hon vill inte ha någon tårta
när den slinker ner
kanske den gräver ett hål i magen
och förstör hennes själ
det enda hon har kvar

För i magen ligger den och vilar
slummrar tyst och stilla
det säger Sakura åtminstone
hon hävdar att hennes JAG neutraliserats
men hur gick det till?

Hennes själ är ju bara
körsbärsblommor
som Vicki flätat ihop till kransar

Snart är våren förbi




Fri vers av Lilla V
Läst 238 gånger
Publicerad 2008-05-04 18:35



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Du skriver så vackert min vän :)
2008-05-12

  Jessica B
Varför skriver du om mig??
Du vet inte ett skit om mig!!
Ja e ingen ego bara så du vet...
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V