Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked

Jag kommer tillbaka
sa en pojke
tryckte min hand
tryckte mitt hjärta
i småbitar

Norra vinden smekte
ditt blonda hår
och körsbärsblommorna virvlade ner
över mig när skeppen
försvann mot solen

En morgon i maj
med råa höstklor
i blåstens armar
En morgon med klara skyar
och en visshet

Kom

Tillbaka

Till Mig




Övriga genrer av Lilla V
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V