Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

~Smärtsamhet~

Temperaturskillnad

mellan själar på mils avstånd.

En soprans requiem

till dödens mysterium.

.-.\"Allt kan lösas med logik\".-.

Skriva i trans

litterära dervischar.

Älska att längta

längta efter att älska.

Jag gav mitt pappershjärta

till molnens rundlar och vindlar.


Kan du älska mina spruckna händer

som jag älskar dina gröna skogsögon?


Är livet

ett frågetecken?




Övriga genrer av Lilla V
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-05 17:31



Bookmark and Share


  Loviza
Livet är en väg, man inte vet var den leder! =)
<3<3<3
2008-06-08

  Flickan utan vingar
Dina rader är underbara! :D
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V