Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblindelse

Jag blundade

men kikade genom fingrarna

Såg sommaren bli höst

Såg varma dunkande hjärtan bli till plast

Såg hur hans ögon
blev till svarta kolbriketter

Hur hans hand
blev till sand

Kände att min polotröjas krage
kokades till havregrynsgröt
som långsamt kvävde mig

Medan mjölken förblindade mig

Gode Gud
om du finns

Himlen är för stor för
mina skeva händer




Fri vers av Lilla V
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-23 18:53



Bookmark and Share


  Loviza
Finis pinis =)
2008-05-24

  Flickan utan vingar
Oj vilken finelin dikt Vendela :D
2008-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V