Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Notering: \"Radha kaise na jale?\" är hindi betyder ungefär: \"Hur kan Radha låta bli att vara svartsjuk\" och \"Kis liye Radha jale?\" \"Varför är Radha svartsjuk?\", båda kommer från filmen Lagaan. Radha är den store guden Krishnas främsta hustru


Radha kaise na jale?

Se mig!

Se på mig när du säger det

Är jag allt
för dig
?

Radha kaise na jale?

Kommer du inatt

Krishna?

Vandrar i solen

Spelar flöjt

Radhas hjärta brinner
mitt hjärta

***

Lika lite som
en droppe regn

kan nära ett träd

Lika lite

är Gopis för mig

Hur kan Radha jämföra sig
med intet?

Solen
mot ett knappnålsöga

Älskade

jag ser dina ögon

se nu mina

Du är den enda

Förblinda dig inte

Kis liye Radha jale?
♥ ♥ ♥




Övriga genrer av Lilla V
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-26 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V