Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkighetsgatan 4 - 16

Solkighetsgatan 4 – 16

Summa Summarum

dramaturgi

liturgi

Medelmåtta

superåtta

Ge tillbaka

mina lungor

Jag kan inte andas

utan dig

͸ ͸ ͸

Statsapparatur

Duscharmatur

”Sol är det

största ord jag kan

sol och Siri”


Lofötter

smyger över ryggraden


↨↨↨

Bet mig i nacken

I pannan

I apanage

Hennes ögon sköt

ljusblixtar

mina, papperssvalor

Kraschade mot marken
▬ ▬ ▬

Smog

I hjärnan

Min dunstar
tunga


Bort




Övriga genrer av Lilla V
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-05-27 20:10



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
<3<3<3
2008-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V