Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag minns av dig:

Jag minns

Din böjda näsa
Lockiga hår
Dina ögon

de var så levande
som jag aldrig var

Jag minns

Skeva skratt
Ett piskande hopprep

Ljus himmel
genom ett genomskinligt klinkertak

Jag minns

Linoliumgolv
Mina sönderbitna nagelband
och långa hår

De var distrationsmedel
För att slippa drukna i dina ögon

Jag minns

Mörka torg
Idioti
från min sida
i hopp om uppmärksamhet

Jag minns

Att jag missade
den sista gången

missade min sista chans

Trots att Han försökte

Alla hjärtan jag krossade
till småflis

Jag minns försök att glömma

vår identitet är densamma

Men olika







Övriga genrer av Lilla V
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-01 22:01



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Den här dikten har du verkligen lyckats med V... Ledsen att jag rört upp så mycket känslor, :( men det kanske var bra?
Jag menar, detta var suveränt ;)
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V