Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Stämsång *

Jag sjöng

i falsett


Dystra sånger

med karmosinröda partier

och ödslig, ensam stämsång


Och kärlek

för alla vill ha det

vill ge det

vill ta det


Blir kära i känslan




Övriga genrer av Lilla V
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-03 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V