Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till E


ENSAMHET!

Onödigt

Abstrust

jobbar min hjärna på högvarv

Traglar ett problem

jag borde löst


DU!


Släpp taget

om mina tankar


Kan inte två års tid

bryta udden

av kärlek?


Två år av ensamhet




Fri vers av Lilla V
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-03 17:32



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Fin dikt V, känslor på högspänn :)
2008-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V