Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Löpa linan ut"

Det fanns en början
en mitt
och ett slut
men ett öppet sådant

såsom alla sagor och filmer

Två huvudroller

du

jag

Och vår kärlek
var så filmisk

men ändå
nitisk
verklighetsburdus

För vad gör man
med en tänkt fågelbensriddare
och karossladyn med ögon
skummande som havet?


Nej, vad blev det av oss
förutom bländverk
och flätvärk i rosenfingrarna
när för många pärlor
gått dem förbi

på rad

Jag önskar att det blir något!

Jag vill inte vara som cognaqsdonnan
utan sitt "Ma"

Ma vie

Une vie sans amour
est une vie très misérable

Mis
miss
Misse!

Kom ska du få torskfötter!

Slutet slut




Övriga genrer av Lilla V
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-08-17 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V