Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 mil bort... och en stålgrå himmel

Jag satt en morgon

augusti, antagligen

Himlen var stålgrå

skiftade i vita stråk

Och jag tänkte

lite vemodig, som alltid

för Någon satt mer än trettio mil bort

Tänkte att:

"På natten ser vi samma stjärnor,

men på dagen hoppas jag att du ser en annan himmel än jag

en molnfri

klar som kristall

och jag vill att solen värmer dina steg"




Fri vers av Lilla V
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-22 09:55



Bookmark and Share


  Flickan utan vingar
Otroligt gulligt!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lilla V
Lilla V