Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta

Hon vandrar från ljus till mörker
I ständigt nedåtgående spiraler
Från Sky High till Rock Bottom
Så fort hon är nere öppnas ett nytt hål
Till nästa avgrund
Hon kommer aldrig ur sina egna tankar
Utan lever ständigt i en mardröm
Så våldsamt
Inlåst och bortglömd
Inåtvänd och sjuk




Fri vers av SilentScreams
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-26 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SilentScreams
SilentScreams